نون سیر
09 تیر 1399 توسط زهره ذليخايي
پودر مخمر١ و١/٢ ق غ
كره ذرب شده ٣ ق غ
نمك ١/٢ ق چ
شير ١/٢ پ
تخم مرغ ١ عدد
شكر ٢ ق غ
كره همدماى محيط ٢ ق غ
سير له شده ١ ق غ
جعفرى خرد شده يا پيازچه٢ ق غ
پنير پيتزا به اندازه لازم
نمك فلفل كمى
♨️آرد مخمر كره ذوب شده نمك شكر شير گرم و تخم مرغ را با هم مخلوط مى كنيم و خوب ورز ميدهيم تا خمير نرمى بدست بيياد بعد خمير را مى پوشانيم تا حجمش دو برابر بشه بعد پف خمير را مى گيريم و با وردنه به شگل دلخواه باز مى كنيم و روى خمير را تخم مرغ ميماليم بعد كره نرم سير له شده سبزى خرد شده و كمى نمك و فلفل را مخلوط مى كنيم و روى خمير پخش مى كنيم بعد پنير پيتزا روش مى ريزيم داخل فر از قبل گرم شده با دماى ١٩٠ به مدت ٢٠ دقيقه مى پزيم تا روى پنير طلاى بشه….
╭┄✵???✵┄╮